Liliana Bărbulescu, locul întâi în cadrul concursului atletic de la Viena

Atleta Liliana Bărbulescu a câştigat cursa de 1.500 de metri din cadrul mitingului atletic în sală de la Viena, în timp ce Cătălin Câmpeanu s-a clasat pe poziţia a treia în proba 400 de metri, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Atletism.

254 afișări
Imaginea articolului Liliana Bărbulescu, locul întâi în cadrul concursului atletic de la Viena

Liliana Bărbulescu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

De asemenea, într-un concurs desfăşurat în Cehia, Esthera Petre s-a clasat pe locul trei în proba de săritura în înălţime, cu o performanţă de 1,93 metri.

Pe de altă parte, sala de atletism din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu" va găzdui vineri şi sâmbătă cea de-a doua etapa a Grand Prix-ului naţional rezervat seniorilor, tineretului şi juniorilor 1.

La concursul bucureştean vor participa, printre alţii, Cristina Bujin, Adelina Gavrivă (triplusalt), Cornelia Deiac, Viorica Ţigău, Alina Rotaru (lungime), Esthera Petre (înălţime), Angela Moroşanu (60 metri garduri), Bianca Razor (400 metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici