Lionel Messi a câştigat pentru a 7-a oară Balonului de Aur. Cum arată podiumul

Argentinianul Lionel Messi a câştigat luni seara, pentru a 7-a oară, Balonul de Aur, acordat de publicaţia France Footbal. Cea de a 65-a ediţie a decernării trofeului a avut loc la Teatrul du Châtelet din Paris, după ce ediţia din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei.

2490 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi a câştigat pentru a 7-a oară Balonului de Aur. Cum arată podiumul

Lionel Messi a câştigat pentru a 7-a oară Balonului de Aur. Cum arată podiumul

Lionel Messi, atacantul argentinian care a trecut în această vară de la Barça, clubul la care a crescut, la PSG, a fost încoronat luni seară pentru a 7-a oară cu trofeul Balonul de Aur "France Football" 2021.

Argentinianul a câştigat anul acesta Copa America în calitate de căpitan al naţionalei Argentinei, înainte de a se transfera la Paris Saint Germain.

La ceremonie, Messi a fost prezent alături de întreaga sa familie, inclusiv cei 3 băieţi ai săi.

Locul doi a fost ocupat de Robert Lewandowski, urmat pe 3 de Jorginho.

Messi a confirmat astfel previziunile, devenind cel mai premiat fotbalist de către publicaţia France Football.

Celelalte premii ale serii au fost acordate lui Pedri, Trofeul Kopa, pentru cel mai bun tânăr jucător, lui Donnarumma, Trofeul Yashin, pentru cel mai bun portar şi lui Robert Lewandowski, pentru cel mai bun atacant.

A mai fost acordat un trofeu şi pentru „Clubul Anului”, care a revenit englezilor de la Chelsea.

De asemenea, Alexia Putelas (FC Barcelona) a primit Balonul de Aur, pentru cea mai bună jucătoare de fotbal a anului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici