Liviu Jurcă, reinstalat ca antrenor la "U" Transilvania Cluj

Antrenorul echipei de handbal masculin "U" Transilvania Cluj, Liviu Jurcă, a fost reinstalat, joi, pe banca tehnică alături de actualul tehnician, Remus Moldovan, deşi conducerea clubului renunţase la serviciile sale în vara acestui an, când nu i-a mai fost prelungit contractul.

67 afișări
Imaginea articolului Liviu Jurcă, reinstalat ca antrenor la "U" Transilvania Cluj

Liviu Jurcă, reinstalat ca antrenor la "U" Transilvania Cluj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Directorul sportiv al grupării clujene, Mihai Tritean, a declarat că Jurcă va ajuta echipa în ultimele etape rămase din turul acestui campionat. "N-am luat măsuri negative, gen dat afară jucători, pentru că vrem să dovedim că suntem o familie. Antrenorul Liviu Jurcă vine să ne ajute în etapele rămase din tur şi poate şi în viitor", a spus Tritean.

La începutul sezonului, echipa "U" Transilvania Cluj avea ca obiectiv clasarea pe un loc care să-i permită participarea în cupele europene, dar după nouă etape ocupă locul al unsprezecelea, cu doar şapte puncte. Astfel, conducerea clubului a hotărât schimbarea obiectivului, care a devenit clasarea pe locurile 7-8.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici