Logodnica lui Darren Fletcher, ameninţată cu cuţitul

Casa mijlocaşului echipei Manchester United, Darren Fletcher, a fost jefuită, luni, de trei tâlhari care au ameninţat-o cu cuţitul pe logodnica fotbalistului Hayley Grice şi pe mama ei, informează The Guardian.

122 afișări
Imaginea articolului Logodnica lui Darren Fletcher, ameninţată cu cuţitul

Logodnica lui Fletcher, ameninţată cu cuţitul (Hayley Grice)

Darren Fletcher nu era acasă pentru că plecase împreună cu coechipierii de la Manchester United în Italia, pentru meciul din Liga Campionilor în compania formaţiei Internazionale Milano.

Tâlharii i-au cerut lui Hayley să le dea inelul de logodnă şi alte bunuri din casă, în tot acest timp ameninţând-o cu un cuţit. Acelaşi tratament l-a primit şi mama lui Grice. Gemenii cuplului dormeau în acel timp în casă şi nu au fost martori ai evenimentului.

Poliţia a afirmat că tâlharii au luat bijuterii şi ceasuri din casă. "A fost un atac groaznic pentru victimele care se aflau în casă. Din fericire copiii nu au văzut nimic şi nimeni nu a fost rănit", a spus sergentul Phil Seeley.

Fletcher se înscrie într-o listă lungă de fotbalişti care evoluează în Anglia şi care au avut casa spartă de hoţi. Printre aceştia se mai numără paraguayanul Roque Santa Cruz, englezii Steven Gerrard şi Peter Crouch, olandezii Dirk Kuyt şi Andy van der Meyde, spaniolul Pepe Reina, polonezul Jerzy Dudek, danezul Daniel Agger, francezul Florent Sinama-Pongolle. Niciun jucător dintre cei enumeraţi nu erau în casă când tâlharii au acţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici