Lovin: Sper ca mâine să ţinem un moment de reculegere în memoria lui Dossey

Mijlocaşul echipei Steaua, Florin Lovin, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că un moment de reculegere în memoria fostului portar Ibrahim Dossey ar trebui să fie ţinut înaintea partidei cu AC Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor.

19 afișări
Imaginea articolului Lovin: Sper ca mâine să ţinem un moment de reculegere în memoria lui Dossey

Lovin: Sper ca mâine să ţinem un moment de reculegere în memoria lui Dossey

"În asemenea momente realizezi cât de importantă este viaţa. Astea sunt adevăratele tragedii, nu că pierdem un meci. Sper ca mâine să ţinem un moment de reculegere", a spus Lovin.

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că este o zi tristă pentru el. "Când am auzit că a murit am fost foarte trist, pentru că l-am cunoscut personal. Pentru mine este o zi tristă pentru că a fost un băiat bun, de caracter şi un bun fotbalist", a completat Munteanu.

Meciul Steaua - Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Citeşte şi:

Ibrahim Dossey a decedat

Manea: Regret enorm pierderea lui Dossey

Neculaie: Dossey era un exemplu de caracter

Lobonţ: Fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare

Gabi Stan: Dossey a avut contribuţie mare la calificarea echipei FC Braşov în Cupa UEFA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici