LPF a redus la şase luni şi 150.000 de lei pedeapsa pentru Gigi Becali

Comisia de recurs a LPF a admis în parte, luni, recursul lui Gigi Becali la decizia Comisiei de Disciplină prin care îl suspenda 12 luni şi amenda cu 300.000 de lei pentru declaraţii jignitoare la adresa oficialilor LPF, reducând la jumătate sancţiunile dictate împotriva finanţatorului stelist.

21 afișări
Imaginea articolului LPF a redus la şase luni şi 150.000 de lei pedeapsa pentru Gigi Becali

LPF a redus la şase luni şi 150.000 de lei pedeapsa pentru Gigi Becali (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Comisia de recurs a LPF a admis şi recursul formulat de Gigi Becali la decizia Comisiei de Disciplină prin care îl amenda pe acesta cu 150.000 de lei şi îl suspenda şase luni pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului general al FC Dinamo, Florin Prunea. Decizia Comisiei de recurs a LPF a venit după ce oficialul dinamovist şi-a retras plângerea formulată.

La finalul şedinţei Comisiei de recurs a LPF, Becali a rămas cu o suspendare de şase luni şi o amendă de 150.000 de lei, după ce la 21 aprilie era nevoit să plătească 450.000 de lei iar suspendarea lui era de 18 luni.

Iniţial, Gigi Becali trebuia să plătească o amendă de 150.000 de lei şi să ispăşească o suspendare de şase luni pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului general al FC Dinamo, Florin Prunea. Oficialul dinamovist şi-a retras plângerea formulată astfel că decizia din aprilie a fost anulată după recursul formulat de Becali. De asemenea, pentru declaraţii jignitoare la adresa conducerii LPF şi a membrilor Comisiei din cadrul Ligii, Becali trebuia să plătească încă 300.000 de lei şi să ispăşească o suspendare de 12 luni. După recursul formulat de finanţatorul stelist, această pedeapsă i s-a înjumătăţit, urmând să fie suspendat şase luni şi să plătească 150.000 de lei.

Deciziile Comisiei de recurs sunt definitive şi executorii, singura cale de recurs fiind la TAS.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici