Lucescu a fost convins de conducerea clubului Beşiktaş să revină la echipa din Istanbul (presă)

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost convins de conducerea clubului Beşiktaş să revină la echipa din Istanbul, pe care a mai antrenat-o în perioada 2002-2004, susţine cotidianul turc Fanatik.

1 afișare

"Beşiktaş şi-a găsit antrenorul pentru noul sezon. Alb-negrii s-au înţeles cu arhitectul titlului obţinut de centenar, Lucescu. Tehnicianul român, al cărui contract cu Şahtior Doneţk va expira la finalul acestui sezon, anunţase că va pleca de la echipa ucraineană. După ce a primit această veste, conducerea de la Beşiktaş l-a convins pe Luce să revină la Istanbul", scrie Fanatik.

Potrivit sursei citate, conducerea clubului din Istanbul a decis să acţioneze pentru găsirea unui antrenor după ce tehnicianul Jean Tigana a declarat, pentru France Football, că va părăsi echipa Beşiktaş. Plecarea lui Tigana de la Beşiktaş a fost confirmată, joi, şi de site-ul oficial al clubului din Istanbul.

Mircea Lucescu a fost dorit la Beşiktaş şi în pauza competiţională din iarnă, dar atunci, conform Fanatik, românul le-a spus oficialilor turci că va discuta cu ei la sfârşitul sezonului.

Presa turcă a scris, în decembrie 2006, că Lucescu a refuzat oferta de a prelua din iarnă conducerea tehnică a echipei Beşiktaş. Numele lui Lucescu a mai fost menţionat, în ultimii ani, în presa din Turcia, în legătură cu cluburile Fenerbahce, Galatasaray şi Trabzonspor.

În prezent, Beşiktaş ocupă locul doi în clasamentul campionatului Turciei, cu 58 de puncte, fiind devansată de Fenerbahce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici