Lucescu: Hagi trebuie să fie susţinut şi încurajat ca antrenor

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că Gheorghe Hagi merită să fie susţinut şi încurajat în noua sa postură de antrenor al Stelei şi că lumea trebuie să uite ce a însemnat el ca fotbalist.

2 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Hagi trebuie să fie susţinut şi încurajat ca antrenor

Lucescu: Hagi trebuie să fie susţinut şi încurajat ca antrenor

Antrenorul lui Şahtior Doneţk consideră că Hagi are toate calităţile pentru a deveni un bun tehnician. "Sunt foarte bucuros pentru Hagi că a revenit în fotbalul românesc. Sunt foarte bucuros. Eu cred că are toate calităţile pentru a reuşi în meseria de antrenor având în vedere toate acumulările avute de-a lungul anilor. Sigur, nu îi va fi uşor, pentru că toată lumea pretinde de la el titluri, calificări şi alte lucruri. Nu va fi foarte simplu pentru el. Lui i se cere mai mult decât altuia datorită prestigiului pe care l-a avut de-a lungul anilor. Părerea mea este că trebuie să se uite ce a fost Hagi ca jucător şi să fie susţinut şi încurajat ca antrenor. Hagi merită să fie susţinut", a declarat Lucescu.

Referitor la faptul că Steaua a pierdut primele două meciuri amicale cu Hagi la conducerea tehnică, Lucescu a spus că rezultatele din meciurile de pregătire nu contează: "Meciurile amicale nu contează. Chiar nu contează reultatele din pregătiri. Eu am câştigat 4 meciuri în 5 zile, asta ce înseamnă, că suntem invincibili? Sunt doar meciuri de pregătire".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici