Lucescu: Nu am fost sunat de jucători după ce am devenit selecţioner

Antrenorul FC Braşov, Răzvan Lucescu, numit selecţioner săptămâna trecută, a declarat că nu a fost sunat de către jucători pentru a fi felicitat, considerând că aceştia au procedat corect astfel.

12 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Nu am fost sunat de jucători după ce am devenit selecţioner

Lucescu: Nu am fost sunat de jucători după ce am devenit selecţioner (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am fost sunat de ei şi este foarte bine că nu au făcut asta. Este normal ca eu să îi sun şi nu invers, după numirea mea în funcţie. Nu mă deranjează în niciun fel şi consider că jucătorii au procedat foarte bine aşteptând ei telefonul meu", a precizat, luni, Lucescu.

Răzvan Lucescu afirmă că este normal să îi sune el pe jucătorii care ar putea fi selecţionaţi, să stabilească un contact verbal până va ajunge să discute cu ei "faţă în faţă". Noul selecţionaer a declarat că, printre cei cu care a avorbit recent se numără şi mijlocaşul Mirel Rădoi de la Al-Hilal, accidentat la nas la sfârşitul săptămânii trecute.

"Este adevărat că l-am sunat pe Rădoi, după accidentare, dar nu l-am sunat doar pe el, ci am sunat mai mulţi jucători care evoluează în străinătate. În funcţie de cum îmi permite timpul, vorbesc cu fiecare, pentru că este normal să îmi pese, să îi sun şi să stabilesc un contact, măcar verbal, până ajungem să discutăm faţă în faţă. Vreau ca ei să îmi ştie ideile cu care pornesc la drum, să încercăm să ne cunoaştem puţin, fie şi la telefon pentru început, pentru că în felul acesta ne va fi mai uşor tuturor la prima întâlnire a naţionalei", a spus Lucescu.

În minutul 85 al meciului Al Hilal - Al Shabab, scor 0-3, din Cupa Regelui, Rădoi a primit o lovitură în figură de la un adversar, în urma căreia fostul stelist s-a ales cu nasul spart, devenind indisponibil pentru două-trei săptămâni.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici