Lucescu: Păstrăm şanse reale de a prinde un loc de Cupa UEFA

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că FC Braşov păstrează şanse de a ocupa un loc în clasament care să-i permită participarea în sezonul viitor al Europa League, după victoria obţinută în faţa formaţiei Poli Iaşi.

13 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Păstrăm şanse reale de a prinde un loc de Cupa UEFA

Tehnicianul Răzvan Lucescu (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci excepţional, cu multe ocazii, cu multe faze de poartă, un meci în care am marcat repede. Am controlat jocul, am recuperat şi am reuşit să-i surprindem cu contraatacuri rapide, astfel că am ajuns de foarte multe ori în situaţii de unu la unu cu portarul. Am ratat mult, dar în astfel de meciuri tocmai acesta este riscul, ca echipa să se relaxeze, după ce marchează două goluri. Nu pot decât să fu mulţumit de evoluţie, de rezultat şi să aştept un joc la fel de bun la Bistriţa. Ne aşteaptă meciuri foarte grele şi nu avem voie să ne relaxăm, indiferent de situaţie. E formidabil că am ajuns aici şi încă păstrăm şanse reale de a prinde un loc de Cupa UEFA", a spus Lucescu.

Întrebat dacă i-a fost greu să pregătească un meci al echipei FC Braşov, după ce a fost numit selecţioner, Lucescu a răspuns: "A fost o săptămână foarte grea, dar şi foarte plăcută, însă eu am foarte mult entuziasm şi încredere în ceea ce am făcut la Braşov şi din acest motiv mi-a fost foarte uşor să lucrăm acum şi să pregătesc acest meci. Din păcate, Braşovul nu are aeroport ca să poţi aduce naţionala aici", a menţionat tehnicianul.

Răzvan Lucescu a mai spus că este un lucru frumos pentru că numele său a fost scandat de spectatorii prezenţi la partida FC Braşov - Politehnica Iaşi, scor 2-0 (2-0), într-o partidă din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici