Lucescu: Piţurcă nu merită speculaţiile legate de plecare

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, îl susţine pe selecţionerul Victor Piţurcă, după ce s-au făcut o mulţime de speculaţii legate de plecarea acestuia de la conducerea naţionalei României, dacă nu va câştiga meciul cu Serbia.

22 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Piţurcă nu merită speculaţiile legate de plecare

Lucescu: Piţurcă nu merită speculaţiile legate de plecare (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am niciun drept să judec eu schimbarea antrenorului de la naţională, dar e păcat că se uită tot ce a făcut Victor Piţurcă pentru fotbalul românesc. Dincolo de a fi antrenorul echipei naţionale, Victor Piţurcă este om şi nu merită tot ce i se întâmplă în aceste zile. În loc să îl încurajăm, să fim alături de el şi să îl susţinem, ne apucăm cu toţii să facem dezbateri dacă trebuie sau nu schimbat de la lot. Nu se face aşa ceva. Echipa naţională are nevoie uriaşă de această victorie cu Serbia, de multe încurajări şi de a simţi pe toată lumea alături, şi nu de speculaţii pe tema antrenorului", a declarat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu este de părere că Victor Piţurcă nu are de ce să se simtă ameninţat de prezenţa lui Ladislau Boloni în tribună. "De ce să se simtă Victor Piţurcă ameninţat? Cine este Boloni? E antrenorul lui Standard Liege şi atât. Victor Piţurcă este selecţionerul echipei României pînă în 2012, sau de ce nu, până în 2015, care e problema? Nu se ştie niciodată ce va fi. Credeţi că Victor Piţurcă s-a simţit ameninţat când Jose Mourinho a fost prezent la Constanţa la meciul României cu Franţa? De ce s-ar simţi ameninţat acum? Cred că acestea sunt speculaţii făcute de presă, iar pentru toţi suntem vinovaţi, pentru că, din păcate asta căutăm, doar scandal şi în politică şi în sport, în orice. Repet, echipa naţională trebuie susţinută necondiţionat, oricând, la orice meci, indiferent că e pentru calificare sau nu. Asta ar trebui să facem nu să ne preocupe alte probleme", a mai spus Lucescu junior.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici