Lucescu: Un jucător român din Liga I cu greu ar putea juca la Şahtior Doneţk

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, vineri, că e greu ca un alt jucător român din Liga I să joace la Şahtior Doneţk, precizând că un transfer ar fi posibil doar după ce respectivul fotbalist ar obţine rezultate în competiţiile internaţionale.

35 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Un jucător român din Liga I cu greu ar putea juca la Şahtior Doneţk

Lucescu: Un jucător român din Liga I cu greu ar putea juca la Şahtior Doneţk (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă jucătorul echipei Steaua, Bogdan Stancu, ar putea ajunge la Şahtior, tehnicianul a răspuns:

"Şahtior Doneţk are o echipă foarte tânără, cu 4-5 jucători de 20-21 de ani, nu cred că mai e loc de transferuri în care trebuie să aştepţi. Nu cred că vreun român... un alt român cu greu ar putea să joace în echipa lui Şahtior. Mie îmi plac toţi jucătorii de la echipa naţională, dar nu e atât de simplu să faci un astfel de transfer. Să obţină rezultate în meciurile internaţionale şi pe urmă se poate discuta. Pentru că valoarea unui jucător depinde de rezultatele obţinute, iar deocamdată echipele româneşti de club nu au obţinut rezultate".

Bogdan Stancu are nevoie de timp pentru a putea face pasul la o echipă din străinătate, în opinia tehnicianul.

"Sunt de atâţia ani în fotbal, iar interesul ăsta pentru un jucător (n.r. - Bogdan Stancu) trebuie să se materializeze printr-o invitaţie de a juca într-o echipă dintr-asta mare. Ce spune presa e prea puţin important. Eu nu cred aproape nimic, poate doar zece la sută din ce se anticipează. Pentru că atunci când se anticipează trebuie să se împingă un jucător în faţă. El e un jucător bun, are un simţ al golului extraordinar, dar are nevoie de timp pentru a se impune afară", a explicat Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici