Lui Nadal i s-a furat ceasul de lux din camera de hotel. Acesta a fost găsit şi hoţul arestat

Ceasul de lux estimat la 300.000 de euro, care a fost furat din camera de hotel a tenismanului spaniol Rafael Nadal, a fost găsit, iar hoţul a fost arestat, au anunţat, miercuri, surse din cadrul anchetei.

374 afișări
Imaginea articolului Lui Nadal i s-a furat ceasul de lux din camera de hotel. Acesta a fost găsit şi hoţul arestat

Rafael Nadal (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Poliţia a identificat hoţul ca fiind un barman al hotelului din Paris, el fiind prins datorită cartelei magnetice pe care a folosit-o pentru a intra în camera jucătorului.

Interpelat şi arestat marţi, hoţul a recunoscut fapta şi a i-a condus pe poliţişti la locul unde a ascuns ceasul, de-a lungul unei căi ferate în apropierea casei sale.

Ceasul de lux îi fusese împrumutat lui Rafael Nadal cu ocazia turneului de la Roland Garros. Părinţii jucătorului au constatat, marţi dimineaţă, că acest ceas nu se mai află în camera din hotelul lor situat într-un cartier rezidenţial din Paris şi au depus plângere pentru furt.

Rafael Nadal, locul 2 ATP, a câştigat, luni, pentru a şaptea oară în cariera sa, un record, turneul de la Roland Garros, după ce l-a învins cu scorul de 6-4, 6-3, 2-6, 7-5, pe Novak Djokovici, liderul ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici