Lupescu: Comitetul Executiv ar putea lua în discuţie demiterea preşedintelui CCA

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că în şedinţa Comitetului Executiv, programată, joi, la Casa Fotbalului, este posibil să se pună în discuţie demiterea preşedintelui CCA, Gheorghe Constantin, arestat preventiv pentru 29 de zile.

14 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Comitetul Executiv ar putea lua în discuţie demiterea preşedintelui CCA

Lupescu: Comitetul Executiv ar putea lua în discuţie demiterea preşedintelui CCA (Imagine: Mediafax Foto)

"Comitetul Executiv are în atribuţii componenţa tuturor comisiilor, inclusiv a Comisiei Centrale a Arbitrilor. Aşa că este posibil ca mâine să se pună în discuţie problema demiterii lui preşedintelui CCA", a spus, miercuri, Lupescu.

Oficialul Federaţiei Române de Fotbal a menţionat că nu are informaţii conform cărora Gheorghe Constantin şi-a înaintat demisia din funcţia de preşedinte al CCA.

De asemenea, directorul general al CCA, Dan Petrescu, a afirmat că la sediul comisiei nu există o demisie a preşedintelui Gheorghe Constantin. "Nu cunosc de nicio demisie a domnului Constantin. Acum aud prima oară de aşa ceva, la noi la CCA nu a ajuns nicio demisie. Nici nu ştiu dacă este posibil, pentru că nu avem cum să luăm legătura cu dânsul şi nici dânsul cu noi. Nu are nimeni voie să vorbească cu dânsul. A fost soţia acolo şi nu au lăsat-o să îl vadă, aşa că vă daţi seama. În Comitetul Executiv de mâine s-ar putea să se pună problema demiterii lui. Dar ca să vedem dacă este aşa trebuie să aşteptăm până mâine", a explicat directorul general al CCA.

Instanţa Tribunalului Argeş a hotărât, marţi, arestarea preventivă pentru 29 de zile, a finanţatorului clubului de fotbal FC Argeş, Cornel Penescu, a preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a lui Liviu Făcăleaţă, director general al PIC, şi a lui Cristian Libertatu, fost director al OJPC Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici