Lupescu: Mircea Lucescu urmează să ne dea un răspuns după Paşte

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că i-a făcut o ofertă antrenorului Mircea Lucescu pentru preluarea postului de selecţioner al echipei naţionale a României, iar tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk va da un răspuns după Sărbătorile de Paşte.

12 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Mircea Lucescu urmează să ne dea un răspuns după Paşte

Lupescu: Mircea Lucescu urmează să ne dea un răspuns după Paşte

"Am discutat cu Mircea Lucescu, urmează ca după Paşte să ne dea un răspuns. Este important ca el să se decidă dacă vrea să continue să antreneze o echipă de club sau dacă vrea să antreneze o naţională. Am înţeles că preşedintele de la Şahtior i-a propus deja prelungirea contractului. Mircea Lucescu are mai multe oferte, nu numai acestea două", a spus Lupescu.

Ionuţ Lupescu a explicat că nu a discutat cu Lucescu despre aspectul financiar al viitorului contract pentru că antrenorul nu este interesat de bani. "Nu am discutat nimic de bani. Nu e vorba de bani dacă vine sau nu la echipa naţională. I-am propus un proiect, i-am făcut noi o ofertă", a precizat Lupescu.

FRF i-a propus selecţionerului Victor Piţurcă rezilierea contractului de antrenor al echipei naţionale după ce prima reprezentativă a pierdut aproape toate şansele de a se califica la Cupa Mondială din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici