Lupescu: Votul UEFA ne obligă

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat, joi, după ce Comitetul Executiv al forului european a decis ca finala UEFA Europa League, ediţia 2011-2012, să fie găzduită de Bucureşti, că federaţia română va trebui să îşi confirme credibilitatea printr-o organizare foarte bună a evenimentului

42 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Votul UEFA ne obligă

Lupescu: Votul UEFA ne obligă

"Este de la sine înţeles că suntem bucuroşi şi onoraţi. Votul de azi al UEFA înseamnă nu numai un vot dat credibilităţii pe care Federaţia Română de Fotbal o are în structurile fotbalistice europene, ci şi o victorie a fotbalului românesc, a Bucureştiului şi, nu în ultimul rând, a României. Peste trei ani, datorită fotbalului, Bucureştiul se va afla în centrul atenţiei europene. Dar, în egală măsură şi pe bună dreptate, votul UEFA ne obligă. Credibilitatea la care mă refeream va trebui confirmată printr-o organizare fără cusur a unui eveniment de o asemenea anvergură şi complexitate. Aşa cum mi-am declarat optimismul referitor la dobândirea organizării acestei finale, aşa spun încă de pe acum că, în colaborare cu toţi ceilalţi factori implicaţi, vom fi la înălţime", a spus Lupescu, informează FRF.

Ionuţ Lupescu declarase, miercuri, pentru MEDIAFAX, că a ajuns la un acord, atât cu reprezentanţii oraşului Dublin, cât şi cu UEFA, ca România să fie desemnată de Comitetul Executiv al forului continental organizatoare a finalei Europa Liga din 2012.

Finala UEFA Europa League, ediţia 2011-2012, va avea loc la data de 9 mai 2012.

Citeşte şi:

Finala UEFA Europa League 2012, găzduită de Bucureşti

Naţional Arena - primul stadion din România care va găzdui o finală de cupă europeană

Lupescu: Am ajuns la un acord să organizăm finala UEFA Europa Liga în 2012

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici