Madail: Luis Figo are "profilul indicat" pentru a conduce Federaţia Portugheză de Fotbal

Preşedintele Federaţiei Portugheze de Fotbal, Gilberto Madail, a declarat, joi, că fotbalistul Luis Figo are "profilul indicat" pentru a prelua conducerea acestui for, informează AFP.

5 afișări

"Am multă admiraţie pentru Luis Figo şi cred că are profilul indicat pentru a deveni preşedintele federaţiei portugheze. L-aş susţine în cazul în care ar candida", a declarat Madail.

Luis Figo, în vârstă de 36 de ani, a declarat săptămâna trecută că se retrage din fotbalul la nivel înalt, după câştigarea titlului în Italia cu Internazionale Milano. Potrivit presei spaniole, portughezul nu a exclus însă posibilitatea de a juca în viitor la echipe din Statele Unite, Japonia sau China.

Figo, care are cele mai multe selecţii în naţionala Portugaliei (127 de meciuri), a evoluat, de-a lungul carierei, la formaţiile Sporting Lisabona, FC Barcelona, Real Madrid şi Internazionale Milano. El a câştigat Balonul de Aur în 2000.

Gilberto Madail conduce federaţia portugheză din 1996, iar actualul său mandat expiră în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici