Managerul interimar de la Tottenham, demis după ce echipa a pierdut cu Newcastle, scor 1-6

Conducerea lui Tottenham Spurs l-a demis pe managerul interimar Cristian Stellini după înfrângerea la scor a echipei în faţa formaţiei Newcastle, scor 1-6.

200 afișări
Imaginea articolului Managerul interimar de la Tottenham, demis după ce echipa a pierdut cu Newcastle, scor 1-6

Sursa foto: Twitter

Managerul interimar Cristian Stellini a fost demis la mai puţin de o lună de la numire. Stellini, în vârstă de 48 de ani, a fost numit pe banca tehnică la 27 martie, după ce Antonio Conte şi-a încheiat mandatul.

Decizia vine după ce Spurs a luat bătaie duminică, scor 1-6 la Newcastle. Preşedintele lui Spurs, Daniel Levy, a spus că rezultatul a fost „complet inacceptabil".

Ryan Mason, care a mai fost la conducere după demiterea lui Jose Mourinho din 2021, va prelua funcţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici