Manchester City oferă 75 de milioane de euro pentru Buffon

Gruparea Manchester City pregăteşte, în perioada de transferuri din iarnă, o ofertă de 75 de milioane de euro pentru achiziţionarea portarului italian Gianluigi Buffon de la Juventus Torino şi vrea să îi ofere jucătorului un contract de 15 milioane de euro pe an.

23 afișări
Imaginea articolului Manchester City oferă 75 de milioane de euro pentru Buffon

Manchester City oferă 75 de milioane de euro pentru Buffon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conducătorii clubului englez doresc să-i ofere portarului un contract pe cinci sezoane, informează Gazzetta dello Sport.

Internaţionalul italian Gianluigi Buffon a evoluat doar la echipele Parma şi Juventus. Trecerea lui Buffon de la Parma la Juventus a reprezentat cel mai scump transfer al unui portar, 52 de milioane de euro.

Gruparea Manchester City este deţinută de şeicul Mansour bin Zayed, care la scurt timp după ce a preluat în întregime clubul l-a transferat pe atacantul brazilian Robinho de la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici