Manchester City, victorie categorică în faţa lui Liverpool. Echipa lui Klopp a primit 4 goluri pe Etihad

  • Manchester City a obţinut o victorie clară cu 4-0 în faţa lui Liverpool în derby-ul etapei din Premier League
  • Deja campioană, Liverpool a avut o evoluţie slabă contra lui City
  • City a marcat şi golul 5 în prelungirile partidei, reuşita fiind însă anulată de VAR
195 afișări
Imaginea articolului Manchester City, victorie categorică în faţa lui Liverpool. Echipa lui Klopp a primit 4 goluri pe Etihad

Manchester City, victorie categorică în faţa lui Liverpool. Echipa lui Klopp a primit 4 goluri pe Etihad

Derby-ul dintre Manchester City şi Liverpool a început cu o gardă de onoare a jucătorilor lui City pentru cei de la Liverpool după ce echipa lui Jurgen Klopp şi-a asigurat matematic titlul de campioană a Angliei. Pe teren însă, lucrurile au stat foarte diferit.
 
De Bruyne a deschis scorul în minutul 25 după un penalty acordat în urma duelului dintre Gomez şi Sterling. La 10 minute distanţă, Sterling a câştigat un nou duel cu Gomez şi a făcut 2-0. Chiar înainte de pauză, puştiul Phil Foden a făcut 3-0 după un un-doi cu De Bruyne.
 
În repriza secundă, City a ratat ocazie după ocazie iar Sterling a forţat autogolul lui Oxlade-Chamberlain din minutul 66. Liverpool nu a reuşit să marcheze nici golul de onoare, iar Mahrez a crezut că a dus scorul la 5-0 în prelungiri, însă a intervenit tehnologia VAR pentru un henţ la faza premergătoare comis de Foden.
 
City s-a impus până la urmă cu 4-0 şi îşi consolidează poziţia a doua în clasament. Liverpool are însă în continuare 20 de puncte avans în clasament, în timp ce City este la 15 puncte avans în clasament faţă de Man United, echipa de pe poziţia a 5-a, şi mai are nevoie de o victorie pentru a-şi asigura matematic prezenţa în sezonul următor al UEFA Champions League. Asta dacă va câştiga apelul la TAS după ce UEFA a decis să o excludă din competiţie pentru 2 sezoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici