Manchester City vrea să ofere 71 de milioane de euro pentru Terry

Clubul Manchester City intenţionează să facă o ofertă de 60 de milioane de lire sterline (71 de milioane de euro) pentru căpitanul echipei Chelsea, John Terry, căruia i-ar putea oferi un salariu săptămânal de 237.000 de euro, informează News of the World.

13 afișări
Imaginea articolului Manchester City vrea să ofere 71 de milioane de euro pentru Terry

Manchester City vrea să ofere 71 de milioane de euro pentru Terry (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, conducerea clubului din Manchester ar vrea să îl transfere pe Terry în această iarnă, dar este conştientă că are şanse mai mari să realizeze o astfel de tranzacţie la sfârşitul sezonului. Oficialii Manchester City vor să construiască în jurul lui John Terry o echipă care să aibă şanse la titlu în Anglia.

Terry, căpitanul reprezentativei Angliei, are la Chelsea un salariu săptămânal de 166.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici