Manchester United a învins-o pe City în finala FA Cup. Erik ten Hag speră să nu mai fie demis

  • Surpriză în finala FA Cup de pe Wembley.
  • Manchester United a învins-o pe rivala Manchester City, scor 2-1, şi a luat Cupa Angliei.
  • Antrenorul Erik ten Hag speră acum să fie cruţat după un sezon dezastruos.
440 afișări
Imaginea articolului Manchester United a învins-o pe City în finala FA Cup. Erik ten Hag speră să nu mai fie demis

Presa internaţională a scris în ultimele zile că antrenorul Erik ten Hag ar urma să fie demis indiferent de rezultatul de pe Wembley, după un sezon cu probleme pe care chiar managerul lui United l-a descris ca fiind "teribil".

Dar conducerea lui United s-ar putea răzgândi după ce formaţia lui Erik ten Hag a anihilat tacticile echipei lui Pep Guardiola.

City era mare favorită să câştige o a doua dublă consecutivă Premier League şi Cupa Angliei.

Însă golurile din prima repriză ale lui Alejandro Garnacho (minutul 30) şi Kobbie Mainoo (minutul 39) au făcut ca Machester United să câştige FA Cup pentru prima dată în opt ani.

Jeremy Doku a înscris pentru City în minutul 87, dar a fost prea târziu pentru a întoarce rezultatul.

O eventuală demitere a lui Erik ten Hag ar fi asemănătoare plecării colegului olandez Louis van Gaal de pe Old Trafford.

Van Gaal a fost concediat la doar două zile după victoria lui United în finala Cupei FA împotriva lui Crystal Palace în 2016.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici