Manchester United e aproape să finalizeze primul transfer

  • Manchester United a ajuns la un acord cu Ajax pentru transferul lui Donny van de Beek
  • United va plăti 44 de milioane de euro pentru mijlocaşul de 23 de ani
  • Van de Beek s-a înţeles şi el cu United şi va face vizita medicală zilele următoare
1234 afișări
Imaginea articolului Manchester United e aproape să finalizeze primul transfer

Manchester United e aproape să finalizeze primul transfer

Manchester United este hotărâtă să reintre în lupta pentru titlu în Anglia în sezonul următor. După ce a negociat cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Jadon Sancho însă nu a ajuns la un acord, United s-a reorientat către Donny van de Beek. Olandezul de 23 de ani a contribuit la parcursul lui Ajax până în semifinalele Champions League în sezonul 2018/2019.

Manchester United va plăti 39 de milioane de euro către Ajax, plus alte 5 milioane ca bonusuri de performanţă. Clubul englez s-a înţeles şi cu jucătorul cu privire la contract şi va face vizita medicală înainte să se alăture lotului naţionalei Olandei pentru meciurile din Liga Naţiunilor.

Van de Beek a fost dorit în iarnă de Real Madrid, însă mutarea nu a mai avut loc. Tottenham s-a interesat şi ea de jucător, însă United a mutat decisiv. Van de Beek este un mijlocaş versatil, care poate juca atât în faţa apărării, cât şi în ofensivă, fiind capabil să facă legătura dintre apărare şi atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici