Manchester United majorează preţurile abonamentelor pentru prima dată în 11 sezoane

Manchester United a majorat preţurile abonamentelor pentru adulţi cu cinci procente pentru sezonul viitor, după ce le-a menţinut îngheţate timp de 11 sezoane, a anunţat luni clubul din Premier League.

150 afișări
Imaginea articolului Manchester United majorează preţurile abonamentelor pentru prima dată în 11 sezoane

Manchester United majorează preţurile abonamentelor pentru prima dată în 11 sezoane

Majorarea se datorează costurilor mai mari de organizare a meciurilor, care au crescut cu 40% în ultimii cinci ani şi cu 11% în ultimele 12 luni, a adăugat United.

"...creşterea modestă a preţului pentru sezonul 2023/24 este necesară pentru a permite clubului să funcţioneze pe o bază sustenabilă", a precizat clubul într-un comunicat.

"Am menţinut creşterile de preţ cu mult sub rata actuală a inflaţiei... Preţul biletelor de pe Old Trafford - împreună cu preţurile la mâncare şi băutură în ziua meciului - vor continua să fie printre cele mai accesibile din Premier League".

Clubul a adăugat că va menţine îngheţate preţurile abonamentelor pentru tinerii sub 16 ani, precum şi reducerea de 50% pentru posesorii de abonamente cu vârsta de 65 de ani şi peste.

United, deţinută de familia americană Glazer, ia în considerare în prezent o vânzare, cu oferte confirmate din partea miliardarului britanic Jim Ratcliffe de la INEOS, precum şi a şeicului Jassim Bin Hamad Al Thani, fiul fostului prim-ministru al Qatarului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici