Mancini şi Tevez, la un pas de bătaie la pauza meciului Manchester City - Newcastle

Tehnicianul Roberto Mancini şi atacantul Carlos Tevez au fost la un pas de bătaie, la pauza meciului câştigat de Manchester City, scor 2-1, cu Newcastle, în campionatul Angliei, informează The Sun.

14 afișări
Imaginea articolului Mancini şi Tevez, la un pas de bătaie la pauza meciului Manchester City - Newcastle

Mancini şi Tevez, la un pas de bătaie la pauza meciului Manchester City - Newcastle (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tevez i-a reproşat lui Mancini că echipa nu este aşezată cum trebuie în teren şi joacă prea defensiv, moment în care antrenorul l-a înjurat de mamă şi i-a ordonat să tacă, deoarece el este şeful.

Atacantul argentinian a vrut să-şi lovească antrenorul, care la rândul său intenţiona să riposteze, însă au intervenit ceilalţi jucători şi membrii stafului.

Când spiritele s-au calmat, italianul a continuat să urle la jucătorii săi, iar apoi a ieşit din vestiar, rămânând în tunelul care ducea spre terenul de joc.

În timpul meciului, când jucătorul a fost înlocuit, cei doi şi-au dat mâna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici