Mandorlini: Sunt mulţumit de joc

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat, sâmbătă seară, că este mulţumit de jocul echipei sale în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 1-0, în etapa a XXV-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Mandorlini: Sunt mulţumit de joc

Mandorlini: Sunt mulţumit de joc (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Rezultatul este mai important şi sunt mulţumit de joc, am avut 7-8 ocazii mari. Bistriţa nu m-a surprins cu nimic, au un joc liniştit şi calm, dar a jucat diferit faţă de alte meciuri. Kone nu ştiu exact ce a păţit, o să aflăm zilele următoare", a afirmat Mandorlini.

Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a declarat că important este ca echipa sa să fie pe primul loc la finalul campionatului, nu de Paşte. "Le-am spus băieţilor că cel mai important e să ne ajutăm între noi, să nu ne uităm ce fac alte echipe. Mi-a plăcut echipa că a avut dăruire, jucăm italieneşte şi îmi place. Dacă vom câştiga tot cu 1-0, va fi foarte bine. Probabil Kone are o întindere", a spus Mureşan.

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, scor 1-0 (1-0), în ultimul meci al etapei a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici