Manea a fost instalat în funcţia de secretar general al FC Rapid

Fostul jucător şi antrenor secund al FC Rapid, Nicolae Manea, a ajuns, joi, la un acord cu acţionarul majoritar George Copos în ceea ce priveşte prelunarea funcţiei de secretar general al grupării giuleştene.

4 afișări
Imaginea articolului Manea a fost instalat în funcţia de secretar general al FC Rapid

Manea a fost instalat în funcţia de secretar general al FC Rapid

Nicolae Manea a declarat agenţiei MEDIAFAX că a semnat un contract pe termen nedeterminat cu FC Rapid, urmând să ocupe a doua funcţie administrativă în cadrul clubului, după cea de directorul general deţinută Constantin Zotta.

"De două săptămâni mă tot întâlnesc cu domnul Copos pentru negocieri, iar azi am ajuns la concluzia că putem să lucrăm împreună şi să facem lucruri bune la Rapid. Voi avea multe responsabilităţi, mai multe decât pot să duc. Dar asta e. Lucrez în fotbal de atâţia ani, am fost şi antrenor, am fost şi în manageriat, probabil că voi avea de recuperat câte ceva, dar nu cred că sunt probleme mari să nu le ştiu şi să nu pot să le rezolv. Mai ales că eu am şi un trecut de rapidist, iar aici lucrurile le cam ştiu pe toate. Am semnat acum contractul cu domnul Copos, iar mâine va avea loc prezentarea mea oficială în funcţia de secretar general, precum şi a câtorva jucători", a afirmat Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici