Manea i-a cerut lui Copos să cumpere trei jucători

Antrenorul Nicolae Manea a declarat, luni, la reunirea echipei Rapid, că i-a solicitat acţionarului majoritar George Copos achiziţionarea a trei jucători pentru a avea şanse în lupta pentru titlul de campioană.

13 afișări
Imaginea articolului Manea i-a cerut lui Copos să cumpere trei jucători

Manea i-a solicitat lui Copos achiziţionarea a trei jucători (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Trebuie să facem o pregătire foarte bună dacă vrem ca la finalul returului să ocupăm un loc fruntaş. E normal ca domnul Copos să-şi dorească titlul, aşa a fost mereu la Rapid. Să vedem însă în ce măsură se va realiza, pentru că avem nevoie şi de alţi jucători care să acopere unele posturi deficitare. Să sperăm că până plecăm la munte se vor rezolva aceste probleme. Eu i-am cerut domnului Copos trei jucători. Avem nevoie de jucători la mijloc şi de un atacant", a spus Manea.

El este optimist în ceea ce priveşte transferurile şi susţine că în cele din urmă George Copos va găsi banii necesari.

"Domnul Copos nu e băiat rău, e băiat bun. E patronul echipei, vrea rezultate, nu putem să-i spunem decât să stea lângă echipă ca şi până acum. Dar pentru presiunea de care se spune e nevoie de jucători consacraţi care să poată face faţă luptei pentru titlu. Să umble la seif, n-are de ce să nu umble. A umblat domnul Copos şi până acum, chiar dacă s-a făcut tam-tam, cei de la Rapid au fost plătiţi", a explicat Nicolae Manea.

Tehnicianul a menţionat că atacantul francez Elliot Grandin a solicitat un salariu prea mare, iar clubul se va orienta către alţi jucători.

"A fost o discuţie cu impresarul lui Grandin, apoi şi cu el. Iniţial a fost de acord să vină pentru o anumită sumă, după care a revenit şi a zis că vrea mai mult. Avem şi alte soluţii dacă nu vine, nu e nicio problemă. Avem mai mulţi jucători pe un post, ne vom hotărî care va fi acela. Dar nu poţi să dai unui jucător atâţia bani pentru cinci luni. Ne orientăm spre jucători care sunt liberi de contract sau în ultimele şase luni, jucători care să te poată ajuta, nu să-i creştem noi", a precizat antrenorul rapidist.

Nicolae Manea susţine că nu a stabilit dacă va renunţa la vreun jucător în pauza de iarnă. El a explicat că deocamdată doar portarul Andrei Marinescu negociază cu gruparea Gaz Metan Mediaş.

"Nu am discutat nimic legat de plecări de jucători. În funţie de ce jucători aducem, poate vom renunţa la unii. Marinescu a fost în discuţii cu Gaz Metan Mediaş, nu ştiu dacă s-au înţeles. El şi-a exprimat dorinţa de a apăra şi e normal. Eu am propus să-l dăm împrumut, dar nu prea mai vrea nimeni jucători împrumut", a afirmat Manea.

La reunirea echipei după vacanţa de Sărbători unii dintre jucătorii rapidişti s-au întors cu surplus de greutate, dar Nicolae Manea a precizat că nu sunt probleme mari.

"Băieţii s-au întors sănătoşi, unii sunt puţini mai grăsuţi, dar nu sunt probleme mari. Un kilogram sau două se dau jos repede, nu sunt probleme. Au respectat ei programul, dar când scapă la purcel nu ştiu cât au putut să se abţină. Vom afla exact ce probleme sunt de greutate când vom face vizita medicală. Apoi o să plecăm la pregătire în Poiana Braşov şi în Antalya", a declarat Manea.

Formaţia Rapid Bucureşti s-a reunit, luni, la baza Pro Rapid, în vederea returului Ligii I, la reluarea pregătirilor fiind prezenţi 22 de jucători. Astfel, au fost prezenţi: Bornescu, Marinescu, Straton, Drăghia - portari; M. Constantin, Mardare, Lazăr, Ioniţă, Dobroiu, Tene, J.P. Pinto, Grigorie, Matici, Ivelja, Bratu, Iencsi, Iordache, Al. Coman, Păun, Ov. Ionescu, Ricardo, Răduţă - jucători de câmp.

Au lipsit de la reunire Spadacio, Cesinha, Helder şi Bozovici deoarece nu au ajuns încă în ţară, iar Ovidiu Herea se află la recuperare la Bologna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici