Mangerul CE Oltenia: Propunerea de schimbare din funcţie a lui Condescu a fost amânată

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că şedinţa la care urma să fie votată propunerea sa de schimbare a lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al CS Pandurii nu va mai avea loc la 19 iulie.

138 afișări
Imaginea articolului Mangerul CE Oltenia: Propunerea de schimbare din funcţie a lui Condescu a fost amânată

Marin Condescu (Imagine: Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

Ciurel afirmă că şedinţa respectivă va avea loc, cel mai probabil, cu o săptămână mai târziu, decalarea fiind generată de decizia UEFA ca Pandurii să dispute primul meci în Europa League în deplasare, nu pe teren propriu, aşa cum se ştia până acum.

La sfârşitul lunii iunie, managerul privat a anunţat că a doua zi după meciul de debut al formaţiei Pandurii din Liga Europa, programat iniţial pentru 18 iulie, pe teren propriu, ar fi urmat să se întrunească Adunarea Generală a Acţionarilor care să voteze propunerea sa de înlocuire a preşedintelui Consiliului de Administraţie al clubului, respectiv a lui Marin Condescu.

Ciurel preciza la acea vreme că a formulat o astfel de propunere întrucât Condescu nu i-a pus la dispoziţie acte financiar contabile ale echipei, în condiţiile în care, afirmă acesta, CE Oltenia asigură 69 la sută din finanţarea clubului. Ulterior, Ciurel a depus o plângere la IPJ Gorj, solicitând un control la club. Miercuri, mai mulţi poliţişti şi comisari ai Gărzii Financiare Gorj au descins la sediul clubului pentru a ridica mai multe acte financiar contabile.

Laurenţiu Ciurel menţionează că nu ştie data exactă la care ar urma să se desfăşoare Adunarea Generală a acţionarilor de la Pandurii, el precizând că depinde de datele la care echipa va desfăşura meciurile tur-retur din turul doi preliminar al Ligii Europa.

UEFA a informat oficial, miercuri, Pandurii Târgu Jiu despre faptul că nu vor mai juca pe 18 iulie primul meci din Liga Europa pe teren propriu, ci în deplasare cu câştigătoarea dintre Levadia Tallin, din Letonia, şi Bala Town, din Ţara Galilor. În meciul tur, Bala Town s-a impus cu scorul de 1-0. Meciul retur este programat, joi, de la ora 18.00.

Meciul de debut nu va mai avea loc pe 18 iulie decât dacă echipa adversă a Pandurilor va fi cea din Ţara Galilor, în cazul unei calificări a jucătorilor de la Levadia Tallin partida cu Pandurii urmând să aibă loc pe 16 iulie, conform deciziei UEFA.

Partida retur de la Târgu Jiu se va desfăşura o săptămână mai târziu, după care Laurenţiu Ciurel va solicita convocarea Adunării Generale a Acţionarilor, for în care mai sunt reprezentate Primăria Târgu Jiu, Artego SA Târgu Jiu şi Uniunea Sindicatelor Mine Energie Oltenia. Toţi membrii AGA au dreptul la un vot, indiferent de finanţarea pe care o asigură echipei, până acum doar managerul privat al CE Oltenia solicitând înlocuirea lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici