Manny Pacquiao revine după ce şi-a anunţat retragerea şi se va lupta cu Jessie Vargas pe 5 noiembrie

Boxerul filipinez Manny Pacquiao a anunţat, miercuri, că va lupta cu americanul Jessie Vargas, pe 5 noiembrie, deşi îşi anunţase anterior retragerea din activitate, notează Reuters.

346 afișări
Imaginea articolului Manny Pacquiao revine după ce şi-a anunţat retragerea şi se va lupta cu Jessie Vargas pe 5 noiembrie

Manny Pacquiao revine după ce şi-a anunţat retragerea şi se va lupta cu Jessie Vargas pe 5 noiembrie

Jessie Vargas (27 de ani) este campion mondial WBO la categoria semi-mijlocie. Meciul cu Pacquiao se va desfăşura în Las Vegas.

"Boxul este pasiunea mea. Mi-a lipsit ce făceam la sală, antrenamentele şi meciurile din ring. Totodată, boxul este principala mea sursă de venit, chiar dacă ocup acum şi o funcţie publică. Vreau să-mi ajut familia", a declarat Pacquiao, în vârstă de 37 de ani.

Pacquiao a fost ales senator de Filipine în luna mai şi a precizat că va efectua cantonamentul de pregătire în ţara sa natală, pentru a se ocupa şi de atribuţiile din legislativul filipinez.

Pe 9 aprilie 2016, Manny Pacquiao şi-a anunţat încheierea carierei, după o victorie împotriva lui Timothy Bradley Jr.

Manny Pacquiao a câştigat titluri mondiale la opt categorii de greutate şi a reuşit 38 de knockout-uri, 58 de victorii, 6 înfrângeri şi două remize. Jessie Vargas are un palmares de 27 de victorii şi o înfrângere, cu 10 KO-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici