Maradona, copilotul lui Loeb pentru un tur de pistă în Argentina

Cvadruplul campion mondial de raliuri, Sebastian Loeb, l-a avut copilot pe fostul fotbalist Diego Maradona, pentru un tur, joi, în apropiere de Cordoba, în timpul şedinţei de încercări ce precede Raliul Argentinei.

18 afișări
Imaginea articolului Maradona, copilotul lui Loeb pentru un tur de pistă în Argentina

Maradona, copilotul lui Loeb pentru un tur de pistă în Argentina (Imagine: Mediafax Foto)

Invitat de Citroen Argentina, Maradona a sosit la circuit la ora locală 10.00. El s-a echipat, şi-a pus o cască, şi s-a aşezat pe locul pasagerului în maşina condusă de Loeb, parcurgând cu acesta patru kilometri.

"Loeb mi-a inspirat încredere imediat. Ştiam că este foarte puternic, acum ştiu că este fantastic. Este incredibil să îl văd la lucru. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat şansa să fiu în maşină alături de Loeb. Când îl văd respirând, când îi văd privirea, ştiu că este un campion mondial", a declarat Maradona.

Sebastian Loeb a relatat şi el experienţa de a pilota alături de Maradona. "A fost drăguţ. El avea aerul de om mulţumit, chiar dacă eu am fost precaut din cauza ploii. Lui i-a plăcut şi asta contează cel mai mult. Am putut să îmi perfecţionez puţin spaniola, pentru că el ştie doar trei cuvinte în engleză", a explicat Loeb.

Maradona a acordat autografe şi le-a dat tricouri ale naţionalei Argentinei mecanicilor de la Citroen Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici