Maradona i-a atacat pe fotbaliştii argentinieni: Tricoul trebuie să-l simţiţi, nenorociţilor!

Argentina a început cu un eşec ediţia din acest an a Copa America, vineri, contra Columbiei, scor 0-2, iar legendarul Diego Armando Maradona (58 de ani) a răbufnit, criticându-i aspru pe conaţionalii săi.

149 afișări
Imaginea articolului Maradona i-a atacat pe fotbaliştii argentinieni: Tricoul trebuie să-l simţiţi, nenorociţilor!

Maradona i-a atacat pe fotbaliştii argentinieni: Tricoul trebuie să-l simţiţi, nenorociţilor!

Într-un interviu acordat celor de la TyC Sports, Maradona a declarat: "Realizaţi că până şi Tonga ne poate bate, nu? Avem un prestigiu construit prin şuturi şi pumni. Amintiţi-vă cum a fost în Peru, ne-au spart autocarul. Ce a mai rămas din asta? Ce înseamnă acest tricou? Tricoul ăsta trebuie să-l simţiţi, nenorociţilor!"

Maradona, considerat drept unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie, a câştigat Campionatul Mondial din 1986 alături de Argentina. Acesta a evoluat în 90 de partide pentru sud-americani, reuşind 34 de goluri. "El Pibe D'Oro" a şi antrenat echipa naţională a Argentinei, în perioada 2008-2010.

TITLURILE ZILEI

Vineri, Maradona a demisionat din funcţia de manager al echipei Dorados de Sinaloa, din liga a doua mexicană, din cauza problemelor de sănătate pe care le are fostul fotbalist.

După înfrângerea suferită de Argentina, marţi, 0-2, împotriva Columbiei, naţionala lui Scaloni este ultima în grupa B, din care mai fac parte Paraguay şi Qatar. În următorul meci, "Pumele" vor înfrunta Paraguay.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici