Maradona nu poate participa la tragerea la sorţi pentru CM, fiind suspendat de FIFA

Preşedintele Comitetului de Organizare al Cupei Mondiale din 2010, Danny Jordaan, a declarat, miercuri, că selecţionerul Argentinei, Diego Maradona, suspendat de FIFA, nu poate participa la tragerea la sorţi de vineri, deşi presa locală a scris că el ar putea merge în calitate de consultant TV.

17 afișări
Imaginea articolului Maradona nu poate participa la tragerea la sorţi pentru CM, fiind suspendat de FIFA

Maradona nu poate participa la tragerea la sorţi pentru CM, fiind suspendat de FIFA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

FIFA l-a suspendat la 15 noeimbrie pe Diego Maradona, pentru două luni şi l-a amendat cu 25.000 de franci elveţieni de FIFA, pentru insultele proferate după meciul cu Uruguay, la 14 octombrie. Diego Maradona, suspendat din toate activităţile legate de fotbal, a fost audiat circa 40 de minute de Comisia de Disciplina a FIFA. Suspendarea sa se va încheia la 15 ianuarie.

"Maradona este o mare personalitate, dar nu poate veni la tragere, sunt reguli care susţin acest lucru", a declarat Jordaan.

Întrebat dacă Maradona poate intra în Africa de Sud, Jordaan a răspuns: "Poate intra în Africa de Sud, nu interzicem nimănui acest lucru, atât de multe persoane au avut interdicţie aici altădată, aşa că nu vom mai face acest lucru".

Când un jurnalist l-a întrebat dacă are informaţii despre venirea lui Maradona în calitate de consultant pentru tragerea la sorţi, Jordaan a spus: "Am văzut acest lucru într-un ziar din Johannesburg, însă nu ştiu mai mult".

Tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială are loc vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici