Maradona nu s-a prezentat la o conferinţa de presă în Rusia

Selecţionerul echipei naţionale a Argentinei, Diego Armando Maradona, nu s-a prezentat, marţi, la conferinţa de presă înaintea meciului amical cu Rusia, stârnind astfel furia jurnaliştilor ruşi care l-au aşteptat mai mult de o oră şi jumătate, a anunţat cotidianul Gazzetta dello Sport.

11 afișări
Imaginea articolului Maradona nu s-a prezentat la o conferinţa de presă în Rusia

Maradona nu s-a prezentat la o conferinţa de presă în Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al federaţiei argentiniene a declarat că Maradona nu a fost informat de respectiva conferinţă de presă, dar un reprezentant al forului de la Moscova a precizat că delegaţia sud-americană a fost anunţată de două ori de activitatea cu presa.

Pe de altă parte, Maradona nu îl va putea folosi în amicalul cu Rusia pe atacantul Lionel Messi, care a suferit o accidentare uşoară la muşchii aductori de la piciorul drept.

Partida amicală dintre reprezentativele Rusiei şi Argentinei se va disputa astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Lokomotiv din Moscova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici