Maradona, numit selecţionerul Argentinei

Diego Maradona a fost numit în funcţia de selecţioner al Argentinei, a anunţat, marţi, fostul antrenor al acestei echipe, Carlos Bilardo, la finalul unei reuniuni cu preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Julio Grondona.

17 afișări
Imaginea articolului Maradona, numit selecţionerul Argentinei

Maradona, numit selecţionerul Argentinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi lucra cu Diego, care va fi noul director tehnic al naţionalei", a spus Bilardo, care a precizat că el va fi manager general şi că Maradona îl va avea ca secund pe Pedro Troglio.

Maradona, căpitanul reprezentativei Argentinei câştigătoare a Cupei Mondiale în 1986, când Bilardo era selecţioner, va împlini, joi, 48 de ani.

"În timpul discuţiilor, s-a spus clar că eu voi forma echipa. Îl voi asculta pe Carlos Bilardo. El mă va ajuta, pentru că nu poate fi lăsat deoparte un om care ştie atât de multe lucruri. Proiectul pe care Julio îl are pentru naţională este acelaşi cu cel al lui Bilardo şi al meu. Munca mea va consta în a-i vedea pe jucători şi a-i alege pe cei mai buni dintre ei", a explicat Diego Maradona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici