Marcelo Rios acuză ATP că a ascuns cazurile repetate de dopaj ale unui celebru tenismen

  • Fostul tenismen Marcelo Rios i-a atacat dur pe oficialii ATP
  • Rios îi acuză că au ascuns de mai multe ori probele pozitive de dopaj ale lui Andre Agassi
  • Agassi ar fi fost prins de patru ori cu substanţe interzise în corp
278 afișări
Imaginea articolului Marcelo Rios acuză ATP că a ascuns cazurile repetate de dopaj ale unui celebru tenismen

Marcelo Rios acuză ATP că a ascuns cazurile repetate de dopaj ale unui celebru tenismen

Fostul tenismen Marcelo Rios i-a atacat dur pe oficialii ATP, pentru faptul că au ascuns de mai multe ori probele pozitive de dopaj ale lui Andre Agassi. De patru ori ar fi fost Agassi prins cu substanţe interzise în corp.

Andre Agassi a câştigat opt trofee de Mare Şlem, iar presa internaţională notează că un anumit număr de cazuri de dopaj s-ar fi întâmplat la mijlocul anilor 90, când tenismenul s-a impus la Australian Open şi US Open.

„Este cel mai mare rahat existent. L-au prins de patru ori pe Agassi pentru dopaj şi l-au acoperit pentru că era Agassi şi că tenisul ar fi avut de suferit. Sunt rahaţi”, a spus, Marcelo Rios, citat de AS.com.

În cartea în care îşi spune povestea de viaţă, Agassi recunoaşte că s-a dopat. În 1997 a fost depistat pozitiv cu metamfetamină, dar i-a păcălit pe reprezentanţii ATP şi a scăpat fără a fi sancţionat.

Acesta este singurul episod de dopaj despre care Agassi a vorbit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici