Marian Iancu: Sunt total nemulţumit, nu mi-a plăcut absolut nimic

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că este nemulţumit de jocul prestat de formaţia bănăţeană la meciul cu Universitatea Craiova, câştigat cu scorul de 2-1, în etapa a XXV-a a Ligii I.

35 afișări
Imaginea articolului Marian Iancu: Sunt total nemulţumit, nu mi-a plăcut absolut nimic

Marian Iancu după victoria echipei FC Timişoara: Sunt total nemulţumit, nu mi-a plăcut absolut nimic (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"În ultimele meciuri am tot avut ghinion. Poate era timpul ca bunul Dumnezeu să-şi întoarcă faţa înspre noi. E singurul motiv pentru care am luat trei puncte azi. Sunt total nemulţumit, dar e un sfârşit de săptămâna mult prea luminat să mă gândesc cum a arătat echipa. Avem timp la Timişoara să discutăm. Asemenea trei puncte ne pot păcăli. Nu mi-a plăcut absolut nimic. Antrenorul a fost bolnav, trei zile a fost imobilizat de o gripă rebelă şi nu a fost la echipă săptămâna aceasta. Ceilalţi profesionişti din echipa lui Sabău nu şi-au făcut treaba. Nu cred că trebuia să câştigăm, era corectă o remiză. Am făcut diferenţa pentru că Magera este de mare calitate. Suntem grandomani în meseria noastră. Nu avem atitudine de lideri. Nu merităm să fim lideri la finalul campionatului, pentru că nu gândim ca un lider", a declarat Iancu la Digi Sport.

Formaţia FC Timişoara a învins, sâmbătă, în deplasare, la Drobeta Turnu-Severin, scor 2-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I. Golul oltenilor a fost marcat de Iliev '32, iar oaspeţii au punctat prin Goga '7 şi Magera '90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici