Marian Pană: Am obţinut o victorie extrem de importantă, cu multă muncă

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Marian Pană, a declarat, duminică, după victoria echipei sale, scor 2-1, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, că succesul din etapa a X-a a Ligii I este extrem de important.

12 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Am obţinut o victorie extrem de importantă, cu multă muncă

Marian Pană: Am obţinut o victorie extrem de importantă, cu multă muncă (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie extrem de importantă pentru jucători, obţinută cu foarte multă muncă. Dumnezeu şi-a întors faţa și către echipa noastră, având în vedere ultimele meciuri, în care nu prea am avut noroc. De această dată am avut. Este foarte important că echipa a crezut şi, chiar dacă am avut şi momente de slăbiciune, ne-am impus. Penaltiul apărat de Albuţ a fost un moment foarte important al meciului, este meritul lui. Șansa ne-a surâs şi nouă", a spus antrenorul echipei Gloria Bistriţa.

"Ne bucură această primă victorie, echipa a arătat că poate, iar valoarea echipei nu este conformă cu locul din clasament. Trebuie să batem pe Dinamo şi vom merge la București cu acest gând. Din moment ce am câştigat, arbitrajul a fost foarte bun. Chiar dacă domnul Halagian nu va putea sta pe bancă în următorul meci, noi ne consultăm în orice problemă, unde sunt mai mulţi care gândesc este mult mai bine", a declarat Pană.

Echipa Gloria Bistriţa a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, scor 2-1 (0-1), într-un meci din cadrul etapei a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici