Mariana Târcă: Nu aş avea cuvinte să le mulţumesc fetelor pentru câştigarea Cupei Cupelor

Antrenoarea echipei Rulmentul Braşov, Mariana Târcă, a declarat că nu ar avea cuvinte pentru a le mulţumi jucătoarelor în cazul câştigării Cupei Cupelor, mai ales că acest trofeu ar fi obţinut în condiţiile în care lipsesc din lot două handbaliste importante.

17 afișări
Imaginea articolului Mariana Târcă: Nu aş avea cuvinte să le mulţumesc fetelor pentru câştigarea Cupei Cupelor

Mariana Târcă: Nu aş avea cuvinte să le mulţumesc fetelor pentru câştigarea Cupei Cupelor (Imagine: Mediafax Foto)

Sportiva sud-coreeană Woo Sun Hee şi românca Patricia Vizitiu, ambele operate la genunchi, lipsesc din lotul Rulmentului la manşa retur cu norvegiencele de la Larvik.

"Le văd la antrenamente cât suflet pun şi cât de dornice sunt să câştige această cupă şi sincer, dacă vor reuşi acest lucru, chiar nu voi avea cuvinte să le mulţumesc. Dacă aveam lotul întreg, şi dacă şi jucătoarele care joacă erau la capacitate sută la sută atunci nu cred că aveam atâtea emoţii, pe când aşa, cum tot apar probleme medicale, mă gândesc doar la cât efort depun aceste fete, şi sper din tot sufletul să reuşească să păstreze această cupă la Braşov. O merită din tot sufletul", a spus Mariana Târcă.

Antrenoarea braşoveană a mai adăugat că în aceste două zile pe care le are până la meci, va încerca să facă totul pentru a schimba ceva în atacul echipei.

"În Norvegia am simţit exact felul în care se apără ele şi acum trebuie doar să speculăm greşelile lor din defensivă. Putem face acest lucru, dar e nevoie de o concentrare foarte mare şi de cât mai puţine greşeli. Personal, îmi este greu să cred că fetele pot face două meciuri slabe la rând. Mă bazez pe ele şi am încredere că au înţeles că sunt la doar un pas de Cupa Cupelor", a adăugat antrenoarea braşoveană.

Accidentată la umăr, în manşa tur, care s-a jucat în Norvegia, Simona Gogîrlă s-a antrenat normal, singura handbalistă care nu s-a pregătit joi din cauza unor dureri la spate fiind Aneta Barcan. Partida retur cu Larvik, se va juca sâmbătă, de la ora 17.15 la Braşov şi va fi transmisă de Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici