Marica: Sper ca Olanda să joace cu cea mai bună echipă

Atacantul reprezentativei României, Ciprian Marica, speră ca Olanda "să respecte blazonul fotbalului" şi să joace cu echipa cea mai bună în meciul cu "tricolorii", din ultima etapă a grupei C de la Campionatul European de fotbal.

13 afișări
Imaginea articolului Marica: Sper ca Olanda să joace cu cea mai bună echipă

Marica: Sper ca Olanda să joace cu cea mai bună echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Sper ca Olanda să respecte blazonul fotbalului şi să joace cu cea mai bună echipă. E de înţeles de ce antrenorul vrea să-şi menajeze o parte dintre jucători, mai ales dacă sunt accidentări sau pericole de suspendări, dar când echipa joacă atât de bine trebuie să te întrebi: De ce să schimb? Chiar dacă antrenorul schimbă echipa, vor fi jucători care doresc să impresioneze, aşa că, din orice fel ai privi lucrurile, va fi un meci dificil pentru noi, dar pe care îl întâmpinăm cu încredere", a spus Marica, citat de site-ul oficial al competiţiei.

Internaţionalul român legitimat la VfB Stuttgart a afirmat că el şi restul jucătorilor din naţionala României sunt încrezători că vor ajunge în sferturi la Euro-2008, deşi olandezii "sunt în formă de zile mari". "I-am bătut cu 1-0 şi am remizat în preliminarii, dar asta e istorie acum. E un alt meci, altă competiţie şi trebuie să o luăm de la capăt. Oricum, avem o şansă reală după egalurile cu Franţa şi Italia. Credem în şansele noastre şi vom da totul pentru a ajunge în sferturi", a punctat Marica.

Olanda şi România se vor întâlni, marţi, 17 iunie, la ora 21.45, la Berna, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008. Tot atunci se va disputa, la Zurich, partida Franţa - Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici