Marica: Vreau să joc din nou cu VfB Stuttgart în Liga Campionilor

Atacantul Ciprian Marica a declarat, pentru revista clubului VfB Stuttgart, că îşi doreşte să înscrie mai multe goluri în noul sezon şi să joace din nou cu echipa germană în Liga Campionilor.

19 afișări
Imaginea articolului Marica: Vreau să joc din nou cu VfB Stuttgart în Liga Campionilor

Marica: Vreau să joc din nou cu VfB Stuttgart în Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Deşi am prins in extremis Liga Europa, nu sunt mulţumit. Vreau să înscriu mai multe goluri în sezonul viitor şi să joc din nou cu Stuttgart în Liga Campionilor", a spus Marica.

Colegul lui Marica din atacul lui Stuttgart, rusul Pavel Pogrebniak, a afirmat că succesul echipei este cel mai important: "Vreau să înscriu multe goluri, dar succesul echipei este cel mai important".

VfB Stuttgart a terminat sezonul trecut pe locul 6 în Bundesliga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici