Marin Condescu: Nu deblochez salariile până la următoarea victorie

Preşedintele Marin Condescu a aplanat conflictul apărut în vestiarul echipei Pandurii la sfârşitul săptămânii trecute convocându-i la discuţii pe cei trei căpitani de echipă şi discutând apoi şi cu antrenorul Sorin Cârţu.

11 afișări
Imaginea articolului Marin Condescu: Nu deblochez salariile până la următoarea victorie

Marin Condescu: Nu deblochez salariile până la următoarea victorie (Imagine: Mediafax Foto)

"Am chemat la mine căpitanii de echipă, Rus, Stângă şi Păcurar să-i întreb ce probleme au iar ei s-au plâns doar de blocarea salariilor şi primelor. Mi-au cerut să le deblochez plata drepturilor financiare, în nici un caz nu s-a pus problema schimbării antrenorului cum s-a speculat. Am discutat doar pe acest subiect, ei vor să le deblochez primele şi salariile, însă nu încalc regulamentul pe care ei îl ştiu foarte bine. Le-am mai citit o dată acest regulament şi cred că şi l-au însuşit şi nu vor mai fi probleme", a declarat Condescu.

Preşedintele clubului Pandurii a precizat că a avut apoi discuţii şi cu antrenorul Sorin Cârţu căruia i-a expus care e exact situaţia şi l-a anunţat că nu va mai debloca salarile şi primele până la intrarea în obiectiv: "Au fost şi cu Sorin nişte discuţii realiste. I-am spus lui Cârţu că nu deblochez drepturile până la următoarea victorie. Nu am ce face dacă ei au adus echipa aici, tot ei trebuie să o scoată. I-am transmis şi lui Cârţu că nu mă interesează care-i atmosfera la echipă dar nu voi debloca primele şi salariile până nu vor obţine o victorie în deplasare. Cu Sorin m-am sfătuit cum să redresăm echipa pentru că lotul este foarte numeros şi cei care nu joacă sunt nemulţumiţi şi creează tensiuni. Să vedem echipa acum în următorul meci, să vedem cum vor juca pentru că vreau atitudine de la ei. Dacă obţin trei puncte la FC Argeş le voi achita salariile la zi. Trebuie să recuperăm punctele pierdute cu FC Timişoara, meciul în care le reproşez de la atitudine până la rezultat. Cu Unirea Urziceni, Dinamo şi FC Braşov nu am ce să le reproşez. Le-am explicat că astea sunt condiţiile iar cine nu vrea să le accepte e liber să plece. Semnăm când vor ei o convenţie, nu cer nici un ban pe ei şi îi las să plece liberi de contract".

Preşedintele Condescu a mai precizat că jucătorii pot beneficia conform regulamentului semnat de aceştia de prime numai dacă se clasează pe locurile 6-10.

După ce iniţial unii dintre jucători au semnat un tabel prin care voiau să devină liberi de contract, ulterior aceştia şi-au retras cererea şi au ieşit la antrenamente singurul absent la o şedinţă de pregătire de vineri fiind căpitanul Florin Stângă. Acesta a revenit sâmbătă când a şi jucat la meciul şcoală organizat de Sorin Cârţu. Duminică jucătorii au avut o zi liberă urmând ca luni să aibă programate două antrenamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici