Marin Niculescu, câştigător al Turului României în 1951, a încetat din viaţă la 91 de ani

Fostul rutier Marin Niculescu, câştigător al Turului României în 1951, şi deţinător al recordului de victorii de etapă în "Micla Buclă", a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 91 de ani, a anunţat Federaţia Română de Ciclism.

125 afișări
Imaginea articolului Marin Niculescu, câştigător al Turului României în 1951, a încetat din viaţă la 91 de ani

Marin Niculescu (Imagine: ProSport)

"Federaţia Română de Ciclism anunţă cu profund regret dispariţia dintre noi a fostului mare ciclist Marin Niculescu, câştigator al Turului României în 1951, deţinătorul, şi în prezent, al recordului de victorii de etapă în Mica Buclă, cu 14 succese. Un sprinter de mare valoare, cu succese în cea mai prestigioasă competiţie de amatori a vremurilor sale, Cursa Păcii, Marin Niculescu a fost totodată ulterior şi un antrenor de renume. Acesta a încetat din viaţă vineri, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, la vârsta de 91 de ani", se arată în comunicat FR Ciclism.

Înmormântarea va avea loc, marţi, la Cimitirul Cărămidarii Vechi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici