Marin: Rezultatul este echitabil

Antrenorul Ion Marin a declarat că rezultatul partidei Farul Constanţa - FC Timişoara, scor 1-1 (0-1), contând pentru etapa a XI-a a Ligii I, este echitabil.

13 afișări
Imaginea articolului Marin: Rezultatul este echitabil

Marin: Rezultatul este echitabil (Imagine: Mediafax Foto)

"Rezultatul este echitabil. Prima repriză a aparţinut Timişoarei, care a avut mai multe ocazii, dar şansa noastră a fost că nu au făcut 2-0 pentru că, altfel, probabil ar fi scăpat în învingători. La pauză le-am spus băieţilor să fie mai agresivi, mai determinaţi şi să nu mai bubuie mingiile ca în prima repriză, pentru că nu acela era jocul nostru. A fost o partidă foarte grea împotriva unei echipe ce avea şapte victorii consecutive şi îi felicit pe băieţi. Sper ca până la meciul de la Urziceni să mai recuperăm din jucătorii accidentaţi", a spus Marin.

Gheorghe Bosânceanu: Trebuie să ne mulţumim cu acest rezultat

"După câte ocazii a avut Timişoara în prima repriză, trebuie să ne mulţumim cu acest rezultat. Mai avem un motiv de bucurie, pentru că am jucat cu nişte copii care au demonstrat că au valoare. Matei a jucat 70 de minute şi a fost înlocuit de Nae, jucător de 7-8 ani în Liga I şi în loc ca jocul să crească, a scăzut", a precizat Bosânceanu.

Referindu-se la scandările suporterilor echipei Farul Constanţa, care au cerut instalarea lui Petre Grigoraş la Farul, Bosânceanu a spus: "Grigoraş rămâne la Constanţa, aşa cum a cerut publicul, dar doar în seara asta. Are un contract, Ion Marin are şi el un contract, este director tehnic şi nu cred că s-ar supăra dacă el (n.r. - Petre Grigoraş) ar veni".

Formaţia Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida susţinută sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici