Marius Avram nu va mai arbitra meciul Rapid-Steaua din Cupa României

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că arbitrul Marius Avram trebuia să arbitreze partida Rapid - Steaua, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, însă din cauza prestaţiei de la meciul FC Timişoara - FC Vaslui acesta va fi schimbat.

28 afișări
Imaginea articolului Marius Avram nu va mai arbitra meciul Rapid-Steaua din Cupa României

Marius Avram nu va mai arbitra meciul Rapid-Steaua din Cupa României (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Jocul dintre FC Timişoara şi FC Vaslui a fost unul cu grad ridicat de dificultate şi de risc. A fost o greşeală de arbitraj, trebuia să acorde penalti în minutul şapte pentru FC Timişoara. A fost o greşeală omenească, pe seama unui joc rapid. «Team-work»-ul nu a funcţionat în această partidă. Arbitrul asistent Şovre trebuia să îi semnalizeze infracţiunea lui Avram. A fost un atac neglijent al portarului, dar asistentul i-a spus că nu a fost nimic. Marius Avram era delegat la Rapid-Steaua, dar pentru că nu a gestionat bine acel joc nu va mai fi delegat. I-am luat acel joc şi îl voi da altui arbitru. Am o mare problemă, pentru că nu ştiu cui să îi dau meciul", a spus Avram.

În minutul şapte al partidei FC Timişoara - FC Vaslui, scor 2-1, contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I, atacantul Mircea Axente a scăpat pe contraatac spre poarta vasluienilor, portarul Kuciak l-a faultat pe jucătorul timişorenilor, însă Marius Avram a lăsat jocul să continue.

Partida Rapid - Steaua, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, este programată, joi, cu începere de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici