Marius Copil s-a calificat în optimile turneului de categorie challenger de la Mouilleron-le-Captif

Marius Copil (locul 90 în clasamentul ATP) a debutat la turneul Challenger Mouilleron-le-Captif din Franţa, în turul 2. Sportivul nostru, cap de serie numărul 6 al competiţiei, a avut drum liber în prima rundă, iar marţi a debutat pe terenurile din Franţa.

102 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în optimile turneului de categorie challenger de la Mouilleron-le-Captif

Marius Copil s-a calificat în optimile turneului de categorie challenger de la Mouilleron-le-Captif

Adversar i-a fost Mischa Zverev (Germania; locul 291 în clasamentul ATP), de care a trecut în două seturi, scor 6-3; 6-3. Meciul a durat fix o oră de joc. Copil venea după 3 înfrângeri consecutive, la două turnee challenger şi un ATP, dar nu a avut emoţii în faţa neamţului, căruia a reuşit să îi ia serviciul de trei ori (de două ori în setul secund). S-a calificat în optimile turneului, acolo unde va da peste învingătorul partidei Rayane Roumane (Franţa; 416 ATP) - Paolo Lorenzi (Italia; 118 ATP).

Principalul favorit la Mouilleron-le-Captif este Ugo Humbert (Franţa; 65 ATP), pe care Marius Copil poate să îl întâlnească doar în finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici