Marius Gliga, secretar general interimar la FRHG

Preşedintelele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că fostul internaţional Marius Gliga, actualmente director tehnic în cadrul federaţiei, a preluat atribuţiile de secretar general până la data de 15 noiembrie.

177 afișări
Imaginea articolului Marius Gliga, secretar general interimar la FRHG

Marius Gliga, secretar general interimar la FRHG (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

"Am găsit o soluţie temporară pentru postul de secretar general. Este vorba despre actualul director tehnic al federaţiei, Marius Gliga, care va prelua atribuţiile secretarului general până la data de 15 noiembrie. Până atunci sper să găsim o soluţie definitivă pentru că este un post vital în structura oricărei federaţii", a spus Barna.

Glica îi succede în funcţie lui Alexandru Nistor, care şi-a încetat mandatul începând cu data de 1 octombrie, din motive personale. Alexandru Nistor fusese numit pe bază de mandat, în şedinţa Biroului Federal din data de 27 februarie, ca urmare a demiterii fostului secretar general, Iuliu Becze. Mandatul lui Nistor fusese deja prelungit în două rânduri de Biroul Federal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici