Marius Lăcătuş: Greul abia acum începe

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, luni, după victoria formaţiei sale pe terenul grupării FC Timişoara, scor 1-0, că greul abia acum începe în ceea ce-i priveşte pe jucătorii săi.

48 afișări
Imaginea articolului Marius Lăcătuş: Greul abia acum începe

Marius Lăcătuş: Greul abia acum începe (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt foarte bucuros pentru rezultat, pentru modul în care jucătorii noştri s-au implicat, s-au dăruit, pentru efortul depus şi prestaţia lor într-un meci cu o contracandidată a noastră la ocuparea locurilor de cupe europene. Sper să păstrăm această atitudine pozitivă, să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că greul abia acum începe. Jucătorii mei merită toată felicitările pentru cum au jucat în inferioritate numerică. Au demonstrat că formăm un grup puternic, un grup care se poate bate de la egal la egal cu orice echipă din prima noastră ligă, pe orice teren", a declarat Lăcătuş.

Echipa FC Vaslui a învins, luni, în deplasare, formaţia FC Timişoara, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I. La formaţia oaspete, fundaşul togolez Serge Akakpo, trimis pe teren în minutul 79, a jucat primul său meci oficial după ce a fost împuşcat, în luna ianuarie, înaintea turneului final al Cupei Africii pe Naţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici