Marius Stan: Avem de luat o revanşă în faţa Urziceniului

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că formaţia sa are de luat o revanşă în faţa echipei Unirea Urziceni, în etapa a V-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Marius Stan: Avem de luat o revanşă în faţa Urziceniului

Marius Stan: Avem de luat o revanşă în faţa Urziceniului (Imagine: Mediafax Foto)

"Mai ales prin prisma ultimelor rezultate, pentru noi meciul cu Unirea Urziceni este extrem de important. Nu ne interesează spectacolul, ci doar punctele. Îmi dă speranţe faptul că de la meci la meci s-a văzut o oarecare creştere în jocul nostru. Cu puţină şansă, cred că meciul cu Steaua putea să aibă cu totul şi cu totul alt rezultat. Partida cu Urziceniul pare a fi mai grea decât cea cu Steaua, dar şi jocul nostru va fi unul mai bun. Sunt convins de asta. În plus, avem de luat şi o revanşă după umilitorul 0-2 din returul campionatului trecut, când am avut una dintre cele mai jenante prestaţii", a declarat Marius Stan.

Directorul general al clubului gălăţean ar fi mulţumit, touşi, şi cu un rezultat de egalitate: "Un punct ar fi bun, aşa am zis şi înaintea meciului cu Steaua. Ar fi un punct care până la urmă contează".

Partida Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni, din etapa a V-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 17.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici