Marius Stan despre meciul cu Rapid: Un egal n-ar fi o dramă

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că nu l-ar nemulţumi un rezultat de egalitate în partida cu Rapid de sâmbătă, din cadrul etapei a XX-a a Ligii I.

47 afișări
Imaginea articolului Marius Stan despre meciul cu Rapid: Un egal n-ar fi o dramă

Marius Stan despre meciul cu Rapid: Un egal n-ar fi o dramă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Un egal n-ar fi o dramă. Ar fi un punct câştigat în faţa unei echipe foarte bune a campionatului, care emite pretenţii justificate după lotul pe care-l are şi după istoria pe care o are în spate. Ne aşteaptă un meci extrem de echilibrat", a spus Stan.

Şeful Oţelului a mai declarat că echipa sa poate face istorie. "Sper ca jucătorii să înţeleagă că fiecare din cele 15 meciuri rămase de disputat din acest sezon înseamnă unul pentru istorie. Aşa trebuie să-l trateze. Fiecare joc care urmează este jocul vieţii lor, îi poate aduce acolo unde n-au visat niciodată şi pot face pentru acest oraş o imagine cum, probabil, nimeni n-a reuşit să o facă. Pentru asta, zic că merită să te sacrifici, ca în cele trei luni cât mai sunt de jucat, să faci absolut tot ce depinde de tine pentru a-ţi atinge obiectivul", a declarat Marius Stan.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi Rapid Bucureşti, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici